Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen ana etken bapnın ateşe metanet seviyesidir. Bu hınçe dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

İzinsiz tasvir, yazı ve video v.b kullanmaı neticesinde legal prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın Kapısı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı beniâdem sağlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yegâne hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar kullanışlı kullanımları yüz tercih edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten zait sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçkin olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede enlileyerek tütün sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturulma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok çokça insanoğlunun hayat ve dünyalık yitirilmesine da Yangın Merdiveni Kapısı hat açabilir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir radde da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan mualla bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve henüz az onarım gerektirir.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak Yangın Kapısı Fiyatları etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kanatlar içre yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein destek plakaları mevcuttur.

Yangın Kapısı tuzakırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim cepheımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine birebir olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki tahliye hizmetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın Kapısı Yangın bapsı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Mimarida kâin insanların emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna hileınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın gibi ivedi durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Report this wiki page