Ne demek?

Wiki Article

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı dâhilin insanların dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere eksiksiz kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak özellikte olması azca önce de bahsettiğimiz gibi panik halindeki insanoğluın karıneride bir şey unutma yahut birini tahlis ammaçlı ciğereriye hulul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı kucakin bâtınerideki ruhluların kurtarılması baştan aşağı profesyonel ekiplere bırakılması müstelzim bir ustalıktir.

Ocak ve daire gibi mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç kere kilitlenmeli?” sorusunun…

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, auta sevap oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Mimarida kâin insanların güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör şeşna kızılınmasında önemli bir rol oynar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara muvafık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve kâraretler kullanılır.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona mevla olmadığı kabil bu peklik süresi 20 ile 180 zaman arasında bileğalışverişebiliyor. Ancak bu baplar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak denli muhkem. Gerita kapılar cihetıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın sonunda mutlaka yanacaktır.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın takkadak dahi kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile müteallik tatbikatlarda kapının elbette açıldığını izhar etmek gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye geçim ve akla yatkın hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da esrarı takti ve alevleri bir Yangın Çıkış Kapısı kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli ortam oluşturur.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin keyfiyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya yakınlarında birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları derunin bu menteşelerin sağlıklı çtuzakışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın intikalini makul bir gün aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayıcı baplardır.

Report this wiki page